Yoga Dans en Meditatie

EEN INSPIRATIEWEEKEND IN KUUROORD DE SCHOUW

Thema: Boodschap van de Ziel

29 -31 juli 2016

VAN BINNEN NAAR BUITEN
VAN BINNEN NAAR BUITEN

Een weekend om heerlijk te genieten van jezelf, van elkaar en de prachtige omgeving met Yoga als de weg naar binnen en Dans als de weg naar buiten.

 

De vloeiende Yoga  geeft rust en ontspanning en brengt je bij jezelf.  De diverse oefeningen helpen  bij het loslaten van zowel  fysieke, emotionele , mentale en psychische spanningen. Het draagt op een rustige manier bij tot het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest, voelen en denken, tussen inspanning en ontspanning.  Er ontstaat  ruimte in het lichaam, het denken en de adem waardoor je meer aankomt in het Nu.

 

In de dans word je ook uitgenodigd om vanuit het nu te voelen wat in jou leeft. Wat jou beweegt en tot leven wil komen.  Dans is een prachtig middel om dat wat stagneert weer te laten vloeien en wat jou beweegt tot uitdrukking te laten komen. Zo kun je luisteren naar de boodschap van je Ziel, genieten van de verbinding met jezelf en het contact wat kan ontstaan met de ander.

 

Kuuroord de Schouw is een prachtige locatie waar de bedding er al is om je helemaal bij jezelf te laten komen. Er is een mooie woonkamer, tuin, serre en sauna tot je beschikking www.kuuroorddeschouw.nl 

 

Data 29-31  juli 2016

Aankomst vrijdag 19.00 uur vertrek zondag 15.00 uur

Locatie: Kuuroord de Schouw Donkereweg 1  Noordgouwe

Kosten: €325 inclusief lakenpakket en vegetarische maaltijden

Toeslag kamer met douche en toilet: €40

 

Aanmelding via info@atmar.nl

Voor meer info: 0646103624

 

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening