Gewijde innerlijke Tempeldans

Een reis om diep naar binnen te keren in je innerlijke rijk waar je kunt connecten met de Bron en luisteren naar de boodschappen van je Ziel.
Een dans om de vrouw, die je bent te eren in je heilige Lichaam. Jouw Tempel, die je door de dans als een Goddess mag gaan bewonen in waardigheid.

We dansen in een veilige intieme groep vrouwen. We trekken ons even terug uit het dagelijkse bestaan in de Tempel om te reconnecten met je Zelf.

Je wijdt de Dans aan je Ziel aan de Godin, je hoogste goed.
Je draagt de Dans op " for the good of all"

Dansen is zo oud als de mensheid. Iedereen kan het overal en altijd.
Deze dans gaat om jou als vrouw.
Het ervaren van jouw heiligheid, jouw diepste gevoel, jouw hart, jouw lijf, jouw verlangens, jouw overvloed en onmetelijke kracht. Jouw licht, jouw connectie met de Bron van leven en vandaar uit jouw toewijding aan het leven.

En daarbinnen alles wat je daarvan weg houdt te facen en in liefde omarmen. Je schaduw, je angsten, je kwetsbaarheid en je saboteurs. Om ook daarmee en daar doorheen te durven dansen in de Dans van Leven.

We dansen met en zonder muziek. Samen en alleen, stilstaand, lopend, zittend liggend, op 1 plek en door de hele ruimte. We dansen met de wind, het water, de aarde, het vuur en de ether. We dansen met alle seizoenen van je gemoed, dus ook in de regen!
Vurig en verstild. Explosief en naar binnen gekeerd. In jezelf en in contact. Gestagneerd en stromend. Blij en bedroefd. In je licht en in je schaduw.
Alles wat je voelt kan gedanst worden.
Alle opgedane stress kan eruit gedanst worden.
Alle indrukken kunnen worden uitgedrukt om steeds dieper naar binnen te keren bij de Bron van heilige Inspiratie.
Inspiratie kan beleefd en tot expressie komen in vrije dansvormen. Het rijk van je innerlijk wordt steeds meer zichtbaar en voelbaar.

We laten de Dans Zelf toe om diep te verbinden met ons lichaam, met de aarde, met de windrichtingen, met het grote Mysterie.
De dans geef inzichten, maakt ons tot een kanaal, een tempel, waar de Essentie ritmisch doorheen kan bewegen.
Daar ervaar je jouw rijkdom! Daar ontvang je je Zelf.

We dansen, mediteren, ademen ontspannen, delen en eten samen met Sisters.

Zondag 31 okt
11.00 - 17.00 uur.

Centrum Be Happy in Brouwershaven


Kosten €111 inclusief koffie thee lekkers, soep en brood.

Fijn als je wat extra meeneemt voor bij de lunch of koffie om te delen.

 


Privé kun je ook op afspraak een Gewijde innerlijke Dansreis komen maken! Ik begeleid je heel graag naar jouw innerlijk rijkdom en jouw inzichten!

Ik, Marianne van den Haak, heb jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwen als Danstherapeute, Dansexpressie docente, Indiase Tempeldanseres, Yoga en Meditatie lerares en Innerlijk Schouwen Coach.
Onlangs ontving ik mijn inwijding als Priesteres waarin ook de Dans een essientele rol speelde. En de diepgaande belichaamde kennis, die hiermee gepaard gaat. De ervaring van Sisterhood heeft me diep geraakt.
Ik voelde me thuis in rituelen om me af te stemmen op de aarde, mijn lichaam, de windrichtingen en het Grote Mysterie.
Na workshops van Amber Joy Rava met haar "Dancing the Divine" en een sacred Dansreis door Egypte ontstond de inspiratie voor deze eigentijdse gewijde innerlijke Tempeldans.
Alles komt er voor mij in samen.

Ik deel graag mijn passie, toewijding, en ervaring samen met andere Sisters om elkaar te herinneren aan ons hoogste potentieel, herinneren wie we zijn!

Adres: Centrum " Be Happy"
Kerkplein 1 Brouwershaven (Zeeland)
www.atmar.nl
opgave via info@ atmar.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening