INNERLIJK SCHOUWEN

Visualisatietechnieken van Phyllis Krystal

Van gebondenheid naar verbondenheid

In deze training wordt vanuit de methode van Phyllis Krystal gewerkt, waarbij gebruik wordt gemaakt van heldere visualisatie- en meditatietechnieken om innerlijk te leren schouwen.

Je leert hierin onderscheid te maken tussen het bewuste denken, het onderbewuste en het Hogere Bewustzijn.

 

Het onderbewustzijn werkt alleen vanuit beelden. In het onderbewustzijn liggen ervaringen vanuit het verleden opgeslagen. Meestal reageren we op situaties op basis van een emotie uit het onderbewustzijn. Hierdoor blijven we vaak in kringetjes ronddraaien. Via contact met het Hoger Bewustzijn kan het onderbewustzijn door positieve beelden en symbolen opnieuw ‘geprogrammeerd’ worden. Zo kunnen we onbewuste programmeringen uit het verleden verbreken. In de cursus leer je via oefeningen de weg naar het Hoger Bewustzijn te vinden en op diens boodschappen te vertrouwen.

 

Het Hoger Bewustzijn of het Hoger Zelf is de enige echte bron van zekerheid. Via het Hoger Bewustzijn leren we steeds duidelijker verschillende stoorzenders te herkennen. Bijvoorbeeld meningen van anderen, emoties en angsten, ingesleten gewoontes en repeterende negatieve gedachten. Deze stoorzenders houden ons af van onze authenticiteit. Het leren herkennen van de stoorzenders en er vervolgens aan voorbij gaan is het doel van deze cursus.

Er ontstaat dan een wezenlijk Zelfvertrouwen.

 

Vanuit deze methode kun je ook individueel werken aan het verbreken van beperkende .banden met mensen, innerlijke overtuigingen en bijvoorbeeld sferen rondom relaties, voeding, geld en religie of de effecten van traumatische ervaringen.

 

zie Agenda

 

 

Individueel op afspraak. Zie coaching

Kosten:

In groepsverband € 22,50 per avond € 110 per 5 keer

 

Individueel: € 79 per uur   

Voor trajecten zie Tarieven

 

Meld je aan

 

Als je je emailadres invult krijg je af en toe informatie van de activiteiten van Atmar

 

Heb je vragen: stuur me een bericht in het veld hieronder.

Ik antwoord je zo snel mogelijk.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening