Wie is Atmar en waar staat ze voor?

 

 

 

 

Ik ben Marianne van den Haak (1967)en heb Atmar opgericht. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atmar is een Centrum in Zeeland voor Yoga, Innerlijke ontwikkeling en Zielscreatie. Atmar is sinds 2016 ook medeoprichtster van (Yoga) Centrum "Be Happy" in Brouwershaven.

 

Atma stamt uit het Sanskriet en betekent het hoogste, het mooiste en zuiverste in ons. Het is het meest wijze deel in ons wat ook wel Ziel of het Hogere Bewustzijn wordt genoemd. De naam Atmar is tot stand gekomen door de samenvoeging van Atma en de eerste letters van mijn naam Marianne. Het is ook een afkorting van At Marianne (Bij Marianne). 

 

Mijn hart gaat ernaar uit om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de mensheid door mijn talenten in te zetten om mensen de weg naar zichzelf terug te vinden via diepe ontspanning en hen op een creatieve manier bewust te maken van hun diepere wijsheid en hun unieke talenten.

 

Ik geniet ervan je te begeleiden naar een volledig, vreugdevol, vredig, liefdevol en waarachtig bestaan vanuit het contact met je Ziel. Een  leven vanuit eigenwaarde om het beste van jezelf te kunnen geven en je bewust te maken van je eigen verantwoordelijkheid voor je levenscreatie.

Jij doet ertoe en je kan een verschil maken vanuit jouw uniekheid! 

 

Ik heb altijd gekozen voor wat mij boeide en interesseerde en waar ik blij van werd in plaats van wat van me verwacht werd, wat ik leerde op school of waar ik in de toekomst veel mee zou kunnen verdienen.

Ondanks dat ik goed kon leren en het VWO gedaan heb kon ik me niet vinden in het schoolsysteem en vond ik als kind al dat ik weinig zinnigs leerde en zag ik geen verband met wat ik leerde en het dagelijks leven. Het was voor mij te cognitief.

Zo heb ik mijn hele eigen studiepad gelopen, waarbij ik wilde leren van het leven zelf door te gaan reizen en heb ik vooral ook ervaringsgerichte studies  gedaan die ik kon toepassen in mijn dagelijks leven om mijn levenskwaliteit te vergroten. Daar ben ik nog altijd dankbaar voor.

 

Wat mij altijd boeit is het wezenlijke in de mens.
Mijn eigen leven is een zoektocht naar mezelf en de essentie van het leven.
Opleidingen die ik koos hebben bijgedragen aan bewustwording en het vinden van mijn authenticiteit.

Graag help ik nu anderen om hun authenticiteit te vinden voor een meer vervullend leven.

 

Gevolgde opleidingen Hatha Yoga, Dru Yoga en DruMeditatie docentenopleiding; Danstherapie en Bewegingsexpressietherapie, Spiritueel Onderwijs in Menselijke Waarden,Keenis van de Ayurveda, Ayurvedische Massage, Visualisatietrainingen van Phyllis Krystal, Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Dans- en Stemcreatie.

 

Durf uniek te zijn in leven en werk!

 

Voor mij zijn de sleutelwoorden Ontspanning, Inspiratie en Creatie belangrijk.
Ontspanning als voorwaarde om ruimte te scheppen voor Inspiratie. Vanuit Inspiratie je leven op een 
manier die echt bij je past vorm te kunnen gaan geven en zo authentiek te creëren en te leven en werken zoals je bedoeld bent. 
Als de in- en de uitademing van het leven.

 

Ik heb ervaring als docente aan de Kleine Tiki, een opleiding voor Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Innerlijke Ontwikkeling.  

Ik ben verbonden als groepscoördinator, Kuurleider en Coach in Kuuroord de Schouw. 

 

In mijn eigen praktijk, geef ik transformerende Coaching voor Zielsexpressie. Ik werk vanuit krachtige visualisatie en meditatie technieken om los te komen van beperkende banden. Verder kan ik putten uit de kunstzinnige dynamische coaching en mijn rijke kennis en ervaring vanuit Yoga en Dans.  

Je kunt zowel individueel als in klein groepsverband begeleid worden.

Ik werk graag vanuit het Nu en stem af wat het individu of de groep nodig heeft.

 

Ik hou van mensen en kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten! 

Neem vrijblijvend contact op!

 

 

 

 

 

klik op het hart om de nieuwsbrief te ontvangen
klik op het hart om de nieuwsbrief te ontvangen