Rite of the Womb

The '13e Rite of the Munay-Ki, the Rite of the Womb' is een bijzonder mooi en helend ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn !

 

Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. The Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder die via de Womb healers door gegeven wordt.

Een healing, een blessing... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-zijn

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and give birth to life.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor her-inneren van de kracht van de vrouwelijke energie.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Deze inwijding komt van 'The Four Winds Society' en kan onmiddellijk verder gedeeld worden.

Tijdens deze dag laten we ons supporten door mannen en dit heeft een grote meerwaarde. De mannen zullen echt aanwezig zijn en zullen een bescherming neerzetten. Voor zowel de vrouwen als mannen zal er deze dag veel heling plaats vinden. Het werkt ook door op het collectief.


De Rite wordt overgedragen door Womb Keepers Cindy Molle en Marianne van den Haak..

Wanneer:
16 jan 19.00 -21.45 uur

21 maart van 13 uur tot 16:00 uur. Hou er rekening mee dat het uit kan uitlopen . Graag aanwezig zijn een kwartier vooraf

Energetische uitwisseling:: €45,- voor vrouwen en €25 voor mannen.

Lokatie: Centrum Be Happy, Kerkplein 1, Brouwershaven.

AANMELDING: bevestigen door email te sturen naar info@praktijkchandra.nl (Cindy) , tel. nummer 06-30003117
Mariannevan den Haak www.atmar.nl
info@atmar.nl, tel. nummer: 0646103624,

In de middag zelf graag bij binnenkomst contant betalen.

Marianne zal jou vanuit haar liefde en vanuit haar draagkracht als vrouw een veilige bedding geven waarin jij echt jezelf mag Zijn en je je gedragen zult voelen. Marianne heeft veel ervaring in groepswerk, het begeleiden van diepgaande processen en in het werken met Vrouwen. Ze doet dit vanuit jaren lange ervaring en vanuit haar eigen Pad waarin ze zichzelf in haar eigen proces diep ontmoet heeft .

Harte-groet
Marianne

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening