ZIJN aan de rand van de woestijn

 

10 t/m 17, 20 of 24 september: een wellnessreis in Egypte

.

ZIJN aan de rand van de woestijn is de titel van een heerlijke ontspannen vakantie waarin je puur kunt ZIJN! En waar kan dat gemakkelijker dan aan de rand van de woestijn! Hier, waar je je op het heldere water van de Rode Zee kunt laten drijven, het prachtige leven onder water kunt bekijken én de diepe rust kunt beleven van de woestijn.....hier kun je langzaam in jezelf zakken.

We verblijven in een eenvoudig resort ten noorden van Nuweiba. Aan een rustige, niet toeristische baai aan de golf van Akaba ben je ingebed tussen kleurrijke koraalriffen en de magnifieke bergen van de Sinaï woestijn. Aan de overkant van de golf rijzen de heuvels van Saoedi Arabië op vanuit de blauwe wateren.
 
Iedere morgen beginnen we met Yoga
Iedere dag is er een aanbod van meditatie, beweging/dans of verhalen. Er is mogelijkheid tot zwemmen en snorkelen. Laat je verrassen.....
Iedere dag kun je je als je wilt laten masseren
en nog veel meer.....

We bieden eveneens de gelegenheid om, als je wilt, aan levensthema’s te raken, onder andere door middel van massage en coaching.
 
Je hebt de mogelijkheid tot een flexibel verblijf in overeenstemming met je eigen wensen/mogelijkheden.

 

Halverwege je verblijf* gaan we 4 dagen naar het hooggebergte rond het Katharina klooster. Het milde klimaat maakt wandelen daar tot een weldaad. We kunnen zwemmen in natuurlijke vijvers. Prijs is afhankelijk van de duur van je verblijf. Je kunt zelf de lengte van je verblijf te bepalen. *vanaf 11 dagen


Mogelijkheden:
8-daagse reis inclusief 1 nacht in de woestijn (10 t/m 17 september);
11-daagse inclusief 4 dagen wandelen in het hooggebergte (14 t/m 24 september);
15-daagse inclusief 1 nacht woestijn en 4 dagen hooggebergte (10 t/m 24 september).   

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ook de website 

Hopelijk tot ziens in de Sinaï,
 
Warme woestijngroeten,
Jikke Posthuma, Marianne van den Haak

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening