Inspiratieweekend "Doorbraak naar Liefde"Met Yoga, Meditatie, Visualisatie en Dans


13 en 14 Juni

Kuuroord de Schouw

Noordgouwe

Een weekend speciaal voor jou waarin je mag groeien en open mag bloeien vanuit je hart.


Ieder mens, bewust of onbewust, is op zoek naar liefde.

Doordat deze liefde die we zochten meestal niet onvoorwaardelijk was en we ons wellicht niet genoeg gezien of gehoord hebben gevoeld hebben we ons hart  gedeeltelijk of misschien zelfs volledig afgesloten. Als overleving gaan we dan in ons hoofd zitten en voldoen we aan de verwachtingen van de omgeving om toch bevestigd te kunnen worden.

We wijzen onszelf, wie we werkelijk zijn, dan echter af. Dat geeft een ontevreden gevoel en het kost enorm veel energie om niet echt jezelf te kunnen zijn. We luisteren niet meer naar onze behoeften, zorgen steeds slechter voor onszelf en wonen onszelf op den duur uit.

Herken je dat?


In dit weekend gaan we in een veilige setting weer op zoek naar onszelf, naar onze oorspronkelijkheid, natuurlijke speelsheid en naar de liefde die we in wezen zijn.

Zachtjes laten we het ijs rond ons hart smelten en gaan we weer voelen wat we nodig hebben, gaan we luisteen naar de stem van ons hart. We gaan onszelf omarmen in liefde en onszelf geven waar we al heel ons leven naar op zoek zijn. Vanuit het hart maken we verbinding met onszelf en met elkaar.

Het is liefde, die heelt, vertrouwen geeft, verbindt en waardoor we ons gelukkig voelen en het leven zin geeft.


In het weekend zullen onder andere zachte vloeiende yoga, ontspanning, meditatie, visualisatie en vrije dans ingezet worden om ons terug te brengen naar het hart.


Plaats: Kuuroord de Schouw  Donkere weg 1  Noordgouwe

Datum 13 en 14 juni

Kosten: € 285 inclusief overnachting, vegetarische maaltijden

                


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening