Tempel Inwijdingsdag Maria Magdalena

Tranen van ontroering als we ons verbinden met Maria Magdalena. Ze nodigt ons vrouwen uit om samen te komen in het veld van Liefde en innerlijke wijsheid. In een veilige vrouwenbedding verbinden we ons met elkaar in de Maria Magdalena energie.

Nog nooit was de verbinding met het Heilige Vrouwelijke zo sterk voelbaar. Het is echt de tijd om deze energie weer helemaal te integreren en te belichamen.
Maria Magdalena, de dansende Godin die haar weg gegaan is door alle dualiteit van het leven. Ze is door haar ervaringen in het leven tot in het diepste van haar Vrouwelijke Zijn haar weg naar Heelheid gegaan. Ze kwam hierin veel uitdagingen tegen maar liet zich nergens door tegenhouden. Ze zag alles als een initiatie om verder te groeien. Ze bleef in Waarheid naar zichzelf kijken en volgde haar hart, haar godinnen lichaam, haar intuïtie en innerlijke wijsheid.
Ondanks onderwaardering, veroordeling en onderdrukking bleef ze in haar waardigheid, liefde en licht.
Maria Magdalena nodigt ons tijdens deze dag uit om met haar energie te verbinden. Ze helpt om de weg naar het Hart en de onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf weer te herstellen. Samen in de Tempel gaan we in zachtheid en liefde heling brengen op onze innerlijke wonden en onze waardigheid in ere herstellen.
De veilige bedding van vrouwen en het openlijk delen van kwetsbaarheden, pijnen en onzekerheden zal zo veel heling brengen. In het delen van onze innerlijke kracht en wijsheid helpen we elkaar herinneren wie we zijn. We gaan ons weer verbinden met de vrouwelijk Oer energie in jou en in de verbinding met moeder Aarde. Maria Magdalena is de belichaming van deze heilige vrouwelijke Energie.De parels, die we gaan ontdekken liggen verscholen in de innerlijke Wijsheid, die we belichamen in onze baarmoeder.

Is dat wat jij ook ten diepste verlangt? Om te leven in verbinding met je hart en vanuit je eigen Waarheid ? Je weer bewust te zijn van je Vrouwelijke Schoonheid en je sensualiteit als vrouw. Je leven in de flow brengen als stromend water? Jouw droom waarlijk te gaan leven? Weer echt Vrouw te mogen zijn en daar ten volle van genieten?
De Zelf liefde en jezelf op de 1e plek te mogen zetten? De straal van onvoorwaardelijke Liefde te belichamen? In je eigen Waardigheid en Kracht te gaan staan.
Ceremonie, Dans, Meditatie en Inwijdingen zitten o.a. in het programma.


Datum: 1 Maart 2020. Van: 10 uur tot 16:30 uur.
Bijdrage: €111, inclusief thee en lekker. De lunch delen we op basis van Potluck. Dus iedereen brengt iets lekkers mee voor de lunch wat we samen delen.
Neem een matje dekentje, meditatie kussentje of schapenvachtje mee om je eigen veilige plek te creëren.


Locatie: Centrum "Be Happy", Kerkplein 1, Brouwershaven.
Aanmelding of vragen:
Marianne van den Haak : info@atmar.nl, tel. nummer: 0646103624, www.atmar.nl,

Marianne en Cindy zullen jou vanuit hun onvoorwaardelijke Liefde en vanuit hun draagkracht als vrouw een veilige bedding geven waarin jij echt jezelf mag Zijn en je je gedragen zult voelen. Marianne en Cindy hebben beiden veel ervaring in groepswerk, het begeleiden van diepgaande processen en in het werken met Vrouwen. Ze doen dit vanuit jaren lange ervaring en vanuit hun eigen Pad waarin ze zichzelf in hun eigen processen diep ontmoet hebben.

Harte-groet
Marianne en Cindy

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening