Temple of Divine Feminine

10 maart geven Marianne van de Haak en Cindy Molle een speciale vrouwendag, waarin in een veilige heilige setting  de vrouw in jou geëerd wordt via rituelen, ceremonies, sharing, yoga, dans, stilte, visualisatie en meditatie

De dag is van 10.30 -17.00 uur in de voor die dag prachtig gecreëerde tempel in Centrum Be Happy in Brouwershaven.

Je lichaam is jouw tempel, waarin je vrouwelijke essentie woont en tot leven mag komen. 

Lieve mooie vrouw,

 

Vanuit het diepst van ons hart nodigen wij, Marianne en Cindy jou uit in the Temple of Divine Feminine.

Een dag helemaal voor jou. In zachtheid, liefde en hernieuwde waardering voor jezelf.

Omringd door je prachtige Sisters mag je, vanuit een veilige bedding op moeder Aarde, weer in contact  komen met je eigen Vrouwelijkheid en Heilige Sacrale Tempel. Deze dag verblijven we in een Sacred Space, met de energie van een heilige Tempel die we neer gaan zetten.

 

Decennia lang is de vrouwelijke energie onderdrukt, misbruikt, ongelijkwaardig en ondergeschikt geweest. Door dominantie, misbruik en angst lopen veel vrouwen nog steeds rond met diepe wonden, waardoor ze niet volledig in hun Vrouwelijkheid durven te gaan staan.

 

Voel jij de Roep om jezelf vanuit nieuw bewustzijn in een veilige Tempel  te bevrijden van alles wat jou onderdrukt?  En heb je zin om het leven als vrouw in zijn volheid te eren en vieren met je Sisters?

 

We nodigen je uit om samen af te reizen naar onze Heilige Tempel door alle lagen heen. Zodat jij je tempel weer volledig kunt gaan bewonen en op je rechtmatige troon mag gaan zitten. En daarbij alle schatten die in jouw Vrouwelijkheid verborgen liggen ook kunt her-ontdekken en gebruiken.  De heilige energie als Vrouw wordt dan diep voelbaar. Vanuit deze verbinding is het mogelijk je creatieve gaven tevoorschijn te laten komen en  jezelf krachtig en stralend neer te zetten in de wereld.

En wanneer je  je Zelf  weer herinneren kunt kun je je diepste potentieel tot wasdom laten komen.

 

Is dit wat jij diep van binnen ook verlangd? Jezelf te voelen in wie jij ten diepste Bent? Te stromen, zonder angst. Jezelf te eren als vrouw en het leven te vieren. Je creatieve kracht als Vrouw weer te claimen?  Net als vroeger, in de Tempels en vrouwelijke mysterie scholen waarin de Vrouw in verbinding stond met haar eigen innerlijke Kracht, Creativiteit en onpeilbare Wijsheid. Dan is deze dag echt voor jou!

Jij mag weer stralen als Prachtige Vrouw, Godin!

 

We gaan dit doen door sharing, meditatie, oefeningen met elkaar, een prachtig ritueel, klank, en dans.

Voel jij dat je hier bij wil zijn? Dan horen we het graag. je bent zo welkom!

 

Datum: zondag 10 Maart 2019.

Tijd: van 10:30 uur tot 17 uur.

Energetische uitwisseling: € 125.

 

Thee is in overvloed aanwezig. Neem iets mee voor de lunch om te delen.

Neem een matje dekentje,  meditatie kussentje of schapevachtje mee om je eigen veilige plek te creëren.

 

Locatie: Centrum "Be Happy", Kerkplein 1, Brouwershaven.

 

Aanmelding of vragen:

info@atmar.nl, tel. nummer: 0646103624, www.atmar.nl,  info@praktijkchandra.nl of tel. Nummer 0630003117. www.praktijkchandra.nl.

 

Marianne en Cindy zullen jou vanuit hun onvoorwaardelijke Liefde en vanuit hun draagkracht als vrouw een veilige bedding geven waarin jij echt jezelf mag Zijn en je je gedragen zult voelen. Marianne en Cindy hebben beiden veel ervaring in groepswerk, het begeleiden van dipegaande processen en in het werken met Vrouwen. Ze doen dit vanuit jaren lange ervaring en vanuit hun eigen Pad waarin ze zichzelf in hun eigen processen diep ontmoet hebben.

 

Harte-groet

Marianne en Cindy

 

 

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening