Individuele coaching is een begeleidende levenscoaching waarbij Atmar samen met je op zoek gaat naar je oorsprong om bewuster en vreugdevoller in het leven te staan en keuzes te maken, die bij je passen.

Er wordt afgestemd op het individu en gekeken naar welke methode bij je past om erachter te komen wat je oorspronkelijk vraag is. De vraag achter de vraag. Atmar ondersteunt je in het vinden van je eigen antwoorden door je in contact te brengen met je bron van wijsheid..

 

Er wordt in levenscoaching gebruik gemaakt van verschillende methodieken, zoals yoga, meditatie, visualisatie, massage, dans, stem, kunstzinnige middelen en gesprek om mensen te helpen om dichter bij hun oorspronkelijke Zelf te komen.  

 

Een crisis in het leven van welke aard ook kan een kans zijn een nieuwe weg in te slaan. Een weg die meer bij je past. Het leven kan van je vragen om meer in contact te komen met je innerlijke kracht.

Samen wordt er gekeken welke methode bij je past om in verbinding te komen met deze innerlijke kracht. Je leert naar deze bron te luisteren en de inzichten toepasbaar te maken in je dagelijkse leven.

 

Levenscoaching gaat op afspraak.

Kosten: € 75 voor 1 ½ uur

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening