Massage voor vrouwen, Adembegeleiding en Coaching

ATMAR MASSAGE 

 

Atmar heeft zich gespecialiseerd in helende holistische Massage voor vrouwen.

Mijn handen zie ik als instrumenten van het hart, die contact maken met jouw hart en ziel via de huid.

Graag breng ik vrouwen op een ontspannen wijze thuis in hun lichaam vanuit een gevoel van liefde en waardigheid.

 

Massage is ook een oude manier om ziekten te voorkomen en te genezen. In het Oosten wordt zij preventief en therapeutisch gebruikt. Massage onderhoudt het lichaam, ontspant de geest, maakt vastzittende emoties los en geeft nieuwe kracht.

De huid is ons grootste immuunsysteem. Liefdevolle en aandachtige aanraking werkt helend en geeft een diep gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een goede massage versterkt het immuunsysteem en geeft een algeheel gevoel van welzijn.  Het zorgt er ook voor dat het lichaam voedingstoffen beter kan opnemen en dat afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten.

 

Atmar is van oorsprong geschoold in Ayurvedische massage. Dit is een oude veel beproefde techniek, afkomstig uit India.

Door jarenlange massage ervaring werk ik steeds meer vanuit intuïtieve en holistische massage en zal ik vanuit mijn ervaring vooral afgaan op wat jij nodig hebt.

Ik weet dat volledige aanwezigheid met de juiste aanraking, afstemming en de juiste intentie  helend werkt. In de massage maak ik gebruik van mijn kennis omtrent chakrapsychologie en laat ik je zo nodig  innerlijk schouwen  om bij de oorzaak te komen van een fysieke blokkade.

 

Massage en Coaching

De massage kan met Coaching gecombineerd worden. Elke plek in het lichaam heeft zijn eigen verhaal. Klachten zijn zelden enkel fysiek van aard. Ze ontstaan vaak door een bepaalde levenshouding, langdurige spanningen en het onvoldoende luisteren naar de signalen van het lichaam. Oude emoties kunnen zich als spanningen in de vorm van gestolde energie vastzetten in het lichaam. Tijdens de massage kan er de cliënt begeleid worden om dieper te schouwen in het verhaal achter de spanning of klacht. Ik maak o.a. gebruik van visualisatie technieken.

Massage en Adembegeleiding

Mensen met ademstoornissen, zoals hyperventilatie en andere storingen kunnen bij Atmar terecht om te leren hoe zij de adem op een natuurlijke wijze kunnen toelaten en loslaten.

Als je zelf in staat bent om uit een hyperventilatie te komen en kunt leren hyperventilatie te voorkomen, geeft dat een enorm zelfvertrouwen.

Onze adem is nauw verbonden met emoties. Door beheersing van de adem kunnen ook emoties beter in goede banen worden geleid.

Je krijgt meer grip op je leven, in plaats van dat het leven je overkomt.

Een verdieping van de adem geeft meer rust en diepgang in je leven. Adem is leven.

Door goed te ademen kun je je levensduur verlengen en de kwaliteit ervan verbeteren.

 

Massage en adembegeleiding kunnen worden gecombineerd.

Babymassage

Babymassage voor een betere band tussen moeder en kind.

Babymassage is een onderdeel van de ayurvedische massage. Dit is een oud indiaas gebruik waar baby’s al gelijk vanaf de geboorte gemasseerd worden met een deegballetje. Dit is een hele zachte vorm van massage. Als ze een paar weken oud zijn wordt er overgegaan op de handen.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, die ook eetbaar zijn, omdat de olie via de poriën en de openingen van het lichaam in de bloedbaan terecht komt en zo geen enkele schade toebrengt.

De massage heeft een gunstige uitwerking voor zowel de fysieke als emotionele ontwikkeling van het kind.

De huid is het grootste immuunsysteem van de mens. Door massage wordt het immuunsysteem versterkt. Het stimuleert de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het houdt de gewrichtjes soepel en heeft een reinigende werking op de huid.

Door het geven van massage leert de moeder haar kindje beter aanvoelen en geeft zo ook tijd en liefdevolle aandacht aan haar kind, wat het basis gevoel van veiligheid bij het kind vergroot.

Moeders kunnen (afhankelijk van hun gesteldheid) vanaf ongeveer 4 weken na de bevalling meedoen tot de baby ongeveer 9 maanden oud is.

Babymassage kan aangeleerd worden in 4 tot 6 lessen van 1 ½ uur.

 

 

Massage tijdens de zwangerschap

Massage is mogelijk tijdens de zwangerschap.

Dit is een zachte vorm van massage, waarbij extra aandacht is voor de gevoelige punten, die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan, zoals de onderrug, het bekken, en het heupgewricht.

Tijdens de massage kunnen vrouwen op hun zij liggen

 

Deelmassages zijn ook mogelijk:

 

Rugmassage

Hoofdmassage

Voetmassage

 

Massage tarieven

 

Eerste kennismaking: met intake  € 55

 

30 min   €35

45 min   € 50

1 uur      € 65

75 min    € 75

1 ½ uur   € 90

 

Deelmassages:

30 minuten € 35

 

Babymassage (in groepsverband)

2 uur   € 25

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening