Innerlijk Schouwen:Visualisatietechnieken van Phyllis Krystal

Van gebondenheid naar verbondenheid door te breken met oude pijn en te groeien in geluk

In deze cursus, werkik vanuit de methode van Phyllis Krystal, waarbij ik gebruik maak van heldere visualisatie- en meditatietechnieken om innerlijk te leren schouwen.

 

Je kunt je vrij snel al bevrijden van oude pijn en trauma's uit het verleden via krachtige verbrekingsrituelen. De visualisaties helpen je loskomen van oude overtuigingen en van alles wat een gevoel van eigenwaarde in de weg staat of wat jou belemmert om je hoogste potentieel te leven. Het is niet nodig om oude pijn opnieuw te herbeleven of om eindeloos te spitten in het verleden. 

Je hoeft alleen maar je verleden te herscheppen door beelden uit je onderberbewustzijn te veranderen en beperkende banden te verbreken.

 

Je leert hierin onderscheid te maken tussen het bewuste denken, het onderbewuste en het Hogere Bewustzijn.

 

Elk resultaat dat we wensen te creëeren , elk succes dat we proberen te verkrijgen is een samenwerking tussen onze bewuste geest, onze onbewuste geest en de collectieve geest, het Hoger Bewustzijn.

 

Vanuit verbinding met het hoger Bewustzijn blijf je op één lijn met het doel en de richting van je leven zoals het bedoeld was.

 

Het onderbewustzijn werkt alleen vanuit beelden. In het onderbewustzijn liggen ervaringen vanuit het verleden opgeslagen. Meestal reageren we op situaties op basis van een emotie uit het onderbewustzijn. Hierdoor blijven we vaak in kringetjes ronddraaien. Via contact met het Hoger Bewustzijn kan het onderbewustzijn door positieve beelden en symbolen opnieuw ‘geprogrammeerd’ worden. Zo kunnen we onbewuste programmeringen uit het verleden verbreken. In de cursus leer je via oefeningen de weg naar het Hoger Bewustzijn te vinden en op diens boodschappen te vertrouwen.

 

Het Hoger Bewustzijn of het Hoger Zelf is de enige echte bron van zekerheid. Via het Hoger Bewustzijn leren we steeds duidelijker verschillende stoorzenders te herkennen. Bijvoorbeeld meningen van anderen, emoties en angsten, ingesleten gewoontes en repeterende negatieve gedachten. Deze stoorzenders houden ons af van onze authenticiteit. Het leren herkennen van de stoorzenders en er vervolgens aan voorbij gaan is het doel van deze cursus.

Er ontstaat dan een wezenlijk Zelfvertrouwen.

 

Vanuit deze methode kun je ook individueel werken aan het verbreken van beperkende .banden met mensen, innerlijke overtuigingen en bijvoorbeeld sferen rondom relaties, voeding, geld en religie of de effecten van traumatische ervaringen.

 

Een keer per maand op woensdagavond kun je in Zonnemaire meedoen in groepsverband.

 

Data: Zie agenda

 

Individueel op afspraak. Zie coaching 

                 

Kosten €100 per 5 avonden. €22,50 per avond

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op het logo om je in te schrijven en ontvang een gratis ontspanningsoefening